Ekologiczny drób w Szczecinie – gdzie można kupić? |
07-04-2017, 10:52 AM
|
|||
|
|||
Ekologiczny drób w Szczecinie – gdzie można kupić?
Bardzo lubię rósół i inne zupy robione na podstawie drobiowej, tylko za bardzo nie mam jak tej podstawy zrobić, bo te kurczaki karmione przemysłowe w ogóle nie mają smaku. Przez to wywaru wychodzą nijakie i same zupy także. Czy w Szczecinie, ewentualnie w wersji online można kupić drób, ale taki ekologiczny, gdzie jest więcej esencji smakowej?
|
|||
07-04-2017, 11:46 AM
|
|||
|
|||
Czyli też tęskinisz za starymi czasami, gdzie smak był zupełnie inny jak dzisiaj
![]() |
|||
07-04-2017, 01:18 PM
|
|||
|
|||
Zgadzam się z Wami panowie i to w 100 procentach...
|
|||
07-04-2017, 02:51 PM
|
|||
|
|||
Cieszę się, że nie tylko ja wiem co dobre...
|
|||
07-04-2017, 04:59 PM
|
|||
|
|||
Coś czuje, że wiele osób czyta teraz naszą rozmowę i już wspominają sobie stare czasy i pyszne jedzenie. Dzisiaj ekologiczny drób w Szczecinie kupisz na przykład tutaj http://www.owocowyswiat.pl/kategoria-kur...ki-67.html i jest to produkt w pełni wyselekcjonowany i oznaczony jako ekologiczny. Nie dlatego, że został tak zapakowany, ale dlatego, że kury miały okazję dojrzewać w naturalnych warunkach...
|
|||
07-04-2017, 06:07 PM
|
|||
|
|||
Jak jeść to smacznie i zdrowo. W sklepie http://www.owocowyswiat.pl/ kupić można tylko zdrowe produkty, tkórych w markecie nie dostaniecie. Może raz na jakiś czas pojedyncze sztuki, ale to za mało, żeby zaspokoić oczekiwania klientów. A tutaj mamy praktycznie wszystko na wyciągnięcie ręki i za rozsądną cenę.
|
|||
07-04-2017, 06:36 PM
|
|||
|
|||
Domowy rosołek, pycha...
|
|||
07-04-2017, 07:37 PM
|
|||
|
|||
Nawet mi nic na ten temat nie mówcie, bo jestem na uczelni i nic tak za mną nie chodzi jak domowa zupa.
|
|||
07-04-2017, 09:22 PM
|
|||
|
|||
Hehe...
|
|||
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości